BEDENKTIJD, ZICHTTERMIJN, HERROEPINGSRECHT

De bedenktijd, zichttermijn, herroepingsrecht zal verder worden benoemd als zichttermijn.

Op elke online bestelling is een zichttermijn van toepassing. Dit wil zeggen dat u zonder opgave van reden binnen 14 dagen het product terug kunt sturen. Waarna het totale aankoopbedrag binnen 30 dagen op uw rekening terug zal worden gestort.

Wanneer is er geen spraken meer van een zichttermijn?

  • als wij het product bij u monteren / installeren
  • als u het product in gebruik neemt
  • op maat gemaakte producten

Vragen en antwoorden betreffende de zichttermijn

VRAAG: Wat moet ik doen om het product terug te sturen?
ANTWOORD:
1. - Neem contact op, dit kan via de telefoon of e-mail. Wij kunnen u dan precies vertellen of u het product zonder meer terug mag sturen en waar u eventueel op moet letten.
2. - Als u het bestelde product retour heeft gestuurd, bewaar dan het verzendbewijs, dit is uw bewijs dat het product naar ons is verstuurd.
3. - Als wij het product in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u hier een bevestigings e-mail over met de datum waarop het betaalde bedrag terug zal worden gestort.

VRAAG: Kan de bestelling terug worden gestuurd als de verpakking is geopend?
ANTWOORD: Ja, mits het product niet is gebruik en de verpakking in oorspronkelijke staat is als redelijkerwijs mogelijk.

VRAAG: Wanneer kan het geld worden verwacht als het product tijdens de zichttermijn is teruggestuurd?
ANTWOORD: Uw aankoopbedrag zal dan binnen 30 dagen op uw rekening worden teruggestort, inclusief de verzendkosten voor heenzending. De kosten die u maakt voor het terugsturen van uw bestelling zijn voor uw rekening.