BETAALMOGELIJKHEDEN

Via de webshop is het mogelijk te betalen via iDeal, het bedrag vooraf over te maken of via rembours.

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier- programma bij een online aankoop.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen.

U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

abn amro logo asn bank logo friesland bank logo ing logo rabobank logo sns bank logo triodos bank logo van lanschot bankiers logo

Bank overschrijving

U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een bank overschrijving over te maken. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen. Wanneer u deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan een bank overschrijving.

Rembours

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt.

Extra kosten voor levering onder rembours bedragen € 20,=

Versturen onder rembours heeft de volgende eigenschappen
* Er moet met gepast geld worden betaald
* Handtekening voor ontvangst
* Afleveren bij de buren niet mogelijk
* 2x op het opgegeven adres aangeboden (daarna 3 weken op postkantoor)